Arabic
المقادير
1 رأس كرنب وسط2 كوب شوربة "مرقة"
1 كوب ماء
ماء مغلي للسلق
للحشو:
1 كوب أرز مصري
3 كوب عصير طماطم
نصف كوب بقدونس مفروم
ربع كوب كزبرة خضراء مفرومة
ربع كوب شبت مفروم
2 حبة بصل مفروم
ملح
فلفل اسود
كمون
زيت
طريقة التحضير
تفصل أوراق الكرنب عن بعضها البعض.
يوضع الماء المغلي في وعاء على النار، ويضاف إليه ملح وكمون.
تسقط اوراق الكرنب واحدة تلو الاخرى في الماء لثواني حتى تلين، تم ترفع في مصفاة.
تكرر العملية حتى انتهاء الكمية.
يقطع العرق الأوسط من ورقة الكرنب، وتقطع الورقة مستطيلات متوسطة.
نقوم بتحضير الحشوة .. يوضع الزيت في وعاء على النار، ويضاف إليه نصف كمية البصل.
يقلب البصل حتى يذبل، ثم يضاف إليه عصير الطماطم.
يترك على نار متوسطة حتى يبدأ في الغليان.
تضاف باقي كمية البصل، وتقلب جميع المكونات جيداً حتى يتسبك.
يتبل الخليط بالملح والفلفل الأسود والكمون.
يرفع من على النار، ويضاف إليه الأرز والبقدونس والكزبرة والشبت.
تقلب جميع المكونات جيداً، وتوضع جانباً لتهدأ.
يوضع مقدار معلقة كبيرة من الحشوة على ورق الكرنب، ويلف بالطريقة التقليدية على شكل رول.
يبطن وعاء التسوية بورق فويل وورقة من الكرنب.
يرص المحشي في الوعاء، ويراعى عند وضعه أن يكون كل صف معاكس للذي قبله.
يوضع علىالنار، ويضاف إليه الماء والشوربة، ويترك على نار متوسطة حتى يبدأ في الغليان.
يغطى، ويترك على نار هادئة حتى ينضج.
يرفع من على النار، ويقدم ساخن.
EngLish
Ingredients
1 medium cabbage head
2 cups soup "tender"
1 cup water
Boiling water for salts
For filling:
1 cup Egyptian rice
3 cups tomato juice
Half a cup of chopped parsley
1/4 cup chopped green coriander
One quarter cup chopped dill
2 minced onion
salt
black pepper
latency
oil
How to prepare
The cabbage leaves are separated from each other.
Put boiling water in a pot over the fire, add salt and cumin.
Cabbage leaves fall one after the other in water for seconds until they soften, were lifted in a strainer.
Repeat the process until the quantity is finished.
Cut the middle sweat off the cabbage leaves, and cut the paper medium rectangles.
We prepare the filling .. Put the oil in a pot on the fire, and add half the amount of onions.
Turn onions until they melt, then add tomato juice.
Leave on medium heat until it begins to boil.
Add the rest of the onion, and stir all the ingredients well until it is softened.
Season with salt, black pepper and cumin.
Remove from the fire, add rice, parsley, coriander and dill.
Flatten all ingredients well, set aside to calm down.
Place a large amount of hanging on the cabbage leaves, and wrap in a traditional roll.
The flask is lined with foil and a sheet of cabbage.
Stuff the stuffing in the container, and take care when placing it to be the opposite row of the one before it.
Put on the fire, add water and soup, and leave on medium heat until it begins to boil.
Cover, and leave on low heat until cooked.
He raises from the fire and offers hot.